L.A. GIGOLO (Spread)  

 

Ostin tämän leffan alennuksesta hetken mielijohteesta enkä ole katunut! L.A. Gigolo ei ole tavallinen leffa, vaikkakin juoni on varmastikkin tullut Hollywoodin käsikirjoittajien "Leffoja massoille"- osastolta. Ashton Kutcher tekee erinomaisen suorituksen sydäntensulattajana, koska omatkin jalkani tutisivat Nikkin, eli Ashtonin, itsevarmojen iskurepliikkien sadellessa elokuvan muhkeille naikkosille, joidenka huuli- rinta-, pakaraimplantit sekä rakennekynnet ja hiustenpidennykset hyppivät silmille. 

Nyt pieni varoituksen sana niille jotka haluavat katsoa tämän leffan: vaikka ikäraja on K15, mielestäni sen pitäisi olla K18 vaikka yleensä olen sitä mieltä että leffoissa on liian tiukat ikärajat. Perusteluni K18- suositukselle on, että leffa lähentelee joissakin kohdin jo pornoelokuvaa. Leffassa on PALJON makuuhuone-toiminaa (muuallakin kuin makuuhuoneessa) ja Ashtoninkin koko kehosta näkee suunnilleen 95%. Mutta sehän ei haittaa meitä, jotka rakastamme paljasta ja hyväkuntoista mieskehoa! ;) 

Elokuvassa on muitakin asioita jotka ovat iloksi silmälle kuin Ashtonin paljas pylly, nimittäin L.A:n komeat maisemat! Tämän leffan jälkeen takuuvarmasti jokainen katsoja tahtoo lähteä äkkilähdöllä enkeleiden kaupunkiin !! 

JUONIPALJASTUKSIA!  Ashtonin esittämä Nikki elää varakkaiden naisten siivellä apuinaan vain komea ulkonäkö, itsevarmuus ja seksi. Hän ei omista mitään, vaan naiset maksavat hänelle kaiken mitä hän tarvitsee, vastapalvelukseksi hän saa naiset tuntemaan itsensä halutuiksi ja seksikkäiksi vehtaamalla heidän kanssaan. Viimeisimmän valloituksen lukaalissa ja rahoilla kehtaa juhlia. Kuvioihin ilmestyy kuitenkin naispuolinen "L.A. Gigolo", joka saa Nikkin tulisesti rakastumaan itseensä esittämällä vaikeasti tavoiteltavaa. Tällä naisella onkin muiden miesten ohella myös rikas sulhanen, jonka elämäntyylistä hän ei tahdo luopua, ei edes Nikkin tahtoessa yrittää "normaalia elämää" hänen kanssaan ja kosiessa. Leffa loppuu surullisesti Nikkin sydämen murskaantuessa ja hänen tajutessaan ettei halua palata vanhaan elämäänsä naistennaurattajana. 

Vaikka elokuvassa on surullinen loppu, se ei saanut minua itkemään ja se antaa miinuspisteitä elokuvalle. Lisää miinuspisteitä tuo elokuvan arvattavuus. Puolessa välissä tietää mitä lopussa tulee tapahtumaan... Plussaa tuo taas Nikkin kuolattavuus ja se, että elokuva sijoittuu Los Angelesiin! Olen vähän pinnallinen, koska annan elokuvalle neljä sydäntä viidestä! 

/